SCANVOX 
PRÆSENTATION  •  INSTALLATION
  •  BRUG  •  KONTAKT


 

PRÆSENTATION

ScanVox er en gratis og nem at bruge software, som kombineret med en scanner giver dig mulighed for at læse trykte dokumenter, ved at scanne dem og derefter gennemse deres indhold takket være en talesyntese.
På ethvert tidspunkt er det muligt at navigere gennem teksten, pause og derefter genoptage læsningen.
 

INSTALLATION

ScanVox findes i 3 versioner :
• ScanVox, gratis applikation tilgængelig i Microsoft Windows Store.
Denne version kræver en Windows 10-computer med højttalere eller hovedtelefoner og en WIA-kompatibel scanner. Alle opdateringer er gratis og installeres automatisk.
• ScanVox +, gratis applikation, der kan downloades fra vores hjemmeside.
Denne version ændres ikke mere, fordi den er beregnet til ældre enheder. Det kræver en computer, der kører Windows 7, 8, 8.1 eller 10, med højttalere eller hovedtelefoner og en TWAIN- eller WIA-kompatibel scanner, hvilket er tilfældet med de fleste scannere.
Hvis du får en meddelelse fra Microsoft Defender under installationen, skal du klikke på 'Flere oplysninger' og derefter på knappen 'Kør alligevel'.
• ScanVox PI, kører på Raspberry PI, og giver folk uden en computer mulighed for at have en læsemaskine til 9590 (eksklusive scanner og USB-højttalere eller hovedtelefoner, så du kan vælge model).Denne pris inkluderer :
• Raspberry PI 400 (7450), computer integreret i et kompakt 78-nøgletastatur med 1,8 GHz 64-bit ARM quad-core processor, 4 GB LPDDR4-3200 RAM, wifi, bluetooth, dimensioner 286 x 122 x 23 mm, 385 g  (til salg hos RaspberryPi.dk).
Når tastaturet er foran dig, finder du bag det, fra højre mod venstre, 1 40-bens GPIO-port (1), 1 microSD-kortstik (2), 2 microHDMI-porte (3) (til tilslutning af en skærm), 1 USB-C-port til strømadapter (4), 2 USB 3.0-porte (5), 1 USB 2.0-port (6), 1 ethernet-port (7), 1 hak til tilføjelse af et tyverisystem fra Kensington (8).


• strømadapter (895), 5V/3A USB-C 15,3 W  (til salg hos RaspberryPi.dk).


• operativsystem med ScanVox (1245), på et SanDisk 16 GB microSD-kort, klasse 10, op til 98 MB/s ved læsning  (tilgængelig på vores websted).


For at undgå unødvendige omkostninger inviterer vi dig til at bestille Raspberry Pi 400 og dens strømforsyning direkte på det officielle distributørwebsted (se links ovenfor). Bevæbn dig selv med tålmodighed, fordi det allerede er offer for dets succes... og for pandemien, produktet er udsolgt i Frankrig indtil mindst slutningen af ​​marts 2021 !
Faktisk er dets producent, Sony, blevet stærkt påvirket af sundhedskrisen og kan ikke sikre tilstrækkelig produktion til at imødekomme efterspørgslen.
For microSD-kortet, der indeholder operativsystemet med ScanVox, kan du forudbestille det på vores side ved at udfylde følgende formular :

BESTILLE


Efternavn og fornavn

Adresse


Postnummer og by

Land

E-mail


(microSD-kort :  1245,  forsendelse :  156,  I ALT :  1401)

 

(vi giver dig besked via e-mail, så snart produktet er tilgængeligt -i marts 2021-, så du kan færdiggøre din ordre)

Når du har modtaget din Raspberry PI 400, skal du indsætte vores microSD-kort i den medfølgende åbning. Tilslut adapteren til hindbær og derefter til strøm. Tilslut også din scanner og højttalere til USB-porte bag tastaturet. Start derefter computeren ved at trykke på F10-tasten (fjerde tast til venstre fra højre ende af toppen af ​​tastaturet).
Når systemet er startet, giver ScanVox dig besked, så snart det er i drift.
Meget vigtigt :  træk aldrig din Raspberry ud, inden du slukker den ved at trykke på F10-tasten igen. Ellers kan du beskadige microSD-kortet.
 

BRUG

Når applikationen starter, byder ScanVox dig velkommen.
Du kan derefter kontrollere applikationen ganske enkelt takket være de 4 piletaster på dit tastatur.
Pil op og ned gør det muligt at vælge en softwarefunktionalitet, venstre og højre pil for at vælge en af ​​indstillingerne for den valgte funktionalitet.
Når du har valgt en funktion med pil op og ned, uden nogen handling fra din side inden for 3 sekunder, informerer applikationen dig om de tilgængelige muligheder for denne funktion.
I tabellen nedenfor finder du en oversigt over de kommandoer, der tilbydes af ScanVox :

VALGFRIT  
(venstre pil)
FUNKTIONALITETVALGFRIT  
(højre pil)
forrige
fil
filnæste
fil
slet
sikkerhedskopi
sikkerhedskopiopret en
sikkerhedskopi
annuller
scanning
scanningstart
scanning
pauselæsningstart eller
genoptag
læsning
dokumentets
start
dokumentdokumentets
afslutning
forrige
afsnit
afsnitnæste
afsnit
forrige
sætning
sætningnæste
sætning
forrige
linje
linjenæste
linje
forrige
ord
ordnæste
ord
forrige
tegn
tegnnæste
tegn
sænk
lydstyrken
lydstyrke *øg
lydstyrken
sænk
hastighed
hastighed *øg
hastighed
forrige
stemme
stemme *næste
stemme
 
* ikke tilgængelig i ScanVox +

Bemærkninger :
• Du kan scanne flere sider i rækkefølge. Softwaren giver dig besked, så snart den er færdig med at scanne og analysere en side, så du kan placere dit dokument på scanneren for at begynde at scanne en ny side.
• Du kan til enhver tid annullere en igangværende scanning ved at trykke på venstre pil.
• Du kan placere et dokument på scanneren ved at vende det: ScanVox flytter det automatisk i den rigtige retning.
• ScanVox registrerer automatisk din scanner, hvis du har flere eksterne enheder af denne type, skal du kun tilslutte den ønskede til brug af softwaren.
• Hvis ScanVox ikke registrerer nogen kompatibel scanner, mens din scanner fungerer korrekt med andre applikationer, er det bestemt, at du bruger den generiske driver til Windows 10, som derfor ikke er optimeret til din scanner. Download driveren til din enhed fra producentens websted, og installer den på din pc.
• Hvis du endnu ikke er udstyret med en scanner, behøver du ikke at vælge et avanceret produkt...  Multifunktionsscannere (printere-scannere, fra € 30) er perfekt egnede og er ofte billigere end enkle scannere (fra € 60), fordi dette er de bedst sælgende produkter !
 

KONTAKT

For yderligere oplysninger, kan du kontakte os på denne adresse :  contact@scanvox.org
Hvis du vil blive informeret om nyheder, skal du indtaste din e-mail her :

NYHEDSBREV


Den software, der designes i Frankrig, bedes du rapportere eventuelle oversættelsesfejl til os...
 

© 2020-2021, ScanVox - Frankrig