SCANVOX 
ESITTELY  •  ASENNUS
  •  KÄYTTÄÄ  •  OTTAA YHTEYTTÄ


 

ESITTELY

ScanVox on ilmainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla skannerin kanssa voit lukea tulostettuja asiakirjoja skannaamalla niitä ja selaamalla sitten niiden sisältöä puhesynteesin ansiosta.
Voit milloin tahansa selata tekstiä, keskeyttää sen ja jatkaa sitten lukemista.
 

ASENNUS

ScanVox on 3 versiota :
• ScanVox, ilmainen sovellus, joka on ladattavissa Microsoft Windows Store.
Tämä versio vaatii Windows 10 -tietokoneen, jossa on kaiuttimet tai kuulokkeet, ja WIA-yhteensopivan skannerin. Kaikki päivitykset ovat ilmaisia ja asennetaan automaattisesti.
• ScanVox +, ilmainen sovellus, joka on ladattavissa verkkosivustoltamme.
Tämä versio ei muutu enää, koska se on tarkoitettu vanhemmille laitteille. Se vaatii tietokoneen, jossa on Windows 7, 8, 8.1 tai 10, kaiuttimilla tai kuulokkeilla, ja TWAIN- tai WIA-yhteensopivan skannerin, kuten useimmissa skannereissa.
Jos saat asennuksen aikana viestin Microsoft Defenderiltä, ​​napsauta 'Lisätietoja' ja sitten Suorita silti -painiketta.
• ScanVox PI, käynnissä Raspberry PI, jonka avulla tietokoneettomilla ihmisillä on lukulaite hintaan 9590 (lukuun ottamatta skanneria ja USB-kaiuttimia tai kuulokkeita, jotta voit valita mallin).Hintaan sisältyy :
• Raspberry PI 400 (7450), tietokone integroituna pienikokoiseen 78 näppäimen näppäimistöön, 1,8 GHz: n 64-bittinen ARM-neliytiminen prosessori, 4 Gt LPDDR4-3200 RAM-muistia, wifi, bluetooth, mitat 286 x 122 x 23 mm, 385 g  (myynnissä RaspberryPi.dk).
Kun näppäimistö on edessäsi, löydät sen takaa oikealta vasemmalle, 1 40-nastainen GPIO-portti (1), 1 microSD-korttipaikka (2), 2 microHDMI-porttia (3) (näytön liittämistä varten), 1 USB-C-portti virtalähdettä varten (4), 2 USB 3.0 -porttia (5), 1 USB 2.0 -portti (6), 1 Ethernet-portti (7), 1 lovi Kensington-varkaudenestojärjestelmän lisäämiseksi (8).


• virtalähde (895), 5V/3A USB-C 15,3 W  (myynnissä RaspberryPi.dk).


• käyttöjärjestelmä ScanVoxin kanssa (1245), SanDisk 16 Gt: n microSD-kortilla, luokka 10, jopa 98 Mt/s luettavissa  (saatavana sivustollamme).


Tarpeettomien kustannusten välttämiseksi kutsumme sinut tilaamaan Raspberry Pi 400 ja sen virtalähde suoraan virallisilta jakelijoiden verkkosivustoilta (katso yllä olevat linkit). Varusta itseäsi kärsivällisyydellä, koska tuote on jo menestyksen... ja pandemian uhri, tuotetta ei ole varastossa Ranskassa ainakin maaliskuun 2021 loppuun asti !
Terveyskriisi on vaikuttanut voimakkaasti sen valmistajaan Sonyan, eikä se voi taata riittävää tuotantoa kysynnän tyydyttämiseksi.
MicroSD-kortille, joka sisältää käyttöjärjestelmän ScanVoxin kanssa, voit tilata sen ennakolta sivustoltamme täyttämällä seuraavan lomakkeen :

TILAUS


Sukunimi ja etunimi

Osoite


Postinumero ja kaupunki

Maa

Sähköposti


(microSD-kortti :  1245,  toimitus :  156,  YHTEENSÄ :  1401)

 

(ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti, kun tuotetta on saatavilla -maaliskuussa 2021-, jotta voit viimeistellä tilauksesi)

Kun olet saanut Raspberry PI 400: n, aseta microSD-kortti tähän tarkoitukseen tarkoitettuun paikkaan. Liitä sovitin Vadelmaan ja sitten virtalähteeseen. Liitä myös skanneri ja kaiuttimet näppäimistön takana oleviin USB-portteihin. Käynnistä sitten tietokone painamalla F10-näppäintä (neljäs näppäin vasemmalla näppäimistön yläosan oikealta puolelta).
Järjestelmän käynnistymisen jälkeen ScanVox ilmoittaa siitä heti, kun se on toiminnassa.
Erittäin tärkeää :  älä koskaan irrota Vadelmaasi ennen virran katkaisemista painamalla F10-näppäintä uudelleen. Muussa tapauksessa voit vahingoittaa microSD-korttia.
 

KÄYTTÄÄ

Kun sovellus käynnistyy, ScanVox toivottaa sinut tervetulleeksi.
Tämän jälkeen voit hallita sovellusta yksinkertaisesti näppäimistön 4 nuolinäppäimen avulla.
Ylös ja alas-nuolet mahdollistavat ohjelmistotoimintojen valitsemisen, vasen ja oikea-nuolet valitsevat yhden valitun toiminnon vaihtoehdoista.
Kun olet valinnut toiminnon Ylös- ja Alas-nuolilla, ilman että teet mitään toimia 3 sekunnin sisällä, sovellus ilmoittaa sinulle tämän ominaisuuden käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
Alla olevassa taulukossa on yhteenveto ScanVoxin tarjoamista komennoista :

VALINNAINEN  
(vasen nuoli)
TOIMINNALLISUUSVALINNAINEN  
(oikea nuoli)
edellinen
tiedosto
tiedostoseuraava
tiedosto
poista
varmuuskopio
varmuuskopioidaluo
varmuuskopio
peruuta
skannaus
skannausaloita
skannaus
keskeytälukeminenaloita tai
jatka
lukemista
asiakirjan
alku
asiakirjaasiakirjan
loppu
edellinen
kohta
kohtaseuraava
kohta
edellinen
lause
lauseseuraava
lause
edellinen
rivi
riviseuraava
rivi
edellinen
sana
sanaseuraava
sana
edellinen
kirje
kirjeseuraava
kirje
pienennä
äänen
voimakkuutta
äänenvoimakkuus *lisää
äänen
voimakkuutta
pienennä
nopeutta
nopeus *lisää
nopeutta
edellinen
ääni
ääni *seuraava
ääni
 
* ei saatavana ScanVox +: ssa

Huomautuksia :
• Voit skannata useita sivuja peräkkäin. Ohjelmisto ilmoittaa sinulle heti, kun se on skannannut ja analysoinut sivun, jotta voit sijoittaa asiakirjan skanneriin uudelleen aloittaaksesi uuden sivun skannaamisen.
• Voit peruuttaa meneillään olevan skannauksen milloin tahansa painamalla vasenta nuolta.
• Voit sijoittaa asiakirjan skanneriin kääntämällä sitä: ScanVox siirtää sen automaattisesti oikeaan suuntaan.
• ScanVox tunnistaa skannerin automaattisesti. Jos sinulla on useita tämän tyyppisiä oheislaitteita, kytke vain ohjelmiston käyttämiseen haluamasi.
• Jos ScanVox ei havaitse mitään yhteensopivaa skanneria, kun skanneri toimii oikein muiden sovellusten kanssa, on varmasti, että käytät Windows 10: n yleistä ohjainta, jota ei siksi ole optimoitu skannerillesi. Lataa laitteen ohjain valmistajan verkkosivustolta ja asenna se tietokoneellesi.
• Jos et vielä ole varustettu skannerilla, sinun ei tarvitse valita huippuluokan tuotetta...  Monitoimiskannerit (tulostimet-skannerit, alk. 30 €) ovat täysin sopivia ja ovat usein halvempia kuin yksinkertaiset skannerit (alkaen 60 €), koska nämä ovat myydyimmät tuotteet !
 

OTTAA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä meihin tässä osoitteessa :  contact@scanvox.org
Jos haluat saada tietoa uutisista, kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän :

UUTISKIRJE


Ranskassa suunniteltu ohjelmisto, ilmoita meille kaikista käännösvirheistä...
 

© 2020-2021, ScanVox - Ranska