SCANVOX 
PRESENTASJON  •  INSTALLASJON
  •  BRUK  •  KONTAKT


 

PRESENTASJON

ScanVox er en gratis og brukervennlig programvare som, kombinert med en skanner, lar deg lese trykte dokumenter, skanne dem og deretter bla gjennom innholdet takket være en talesyntese.
Når som helst er det mulig å navigere gjennom teksten, pause og deretter fortsette lesingen.
 

INSTALLASJON

ScanVox kommer i 3 versjoner :
• ScanVox, gratis applikasjon tilgjengelig i Microsoft Windows Store.
Denne versjonen krever en Windows 10-datamaskin med høyttalere eller hodetelefoner og en WIA-kompatibel skanner. Alle oppdateringer er gratis og installeres automatisk.
• ScanVox +, gratis applikasjon som kan lastes ned fra vår hjemmeside.
Denne versjonen vil ikke endres mer fordi den er beregnet på eldre enheter. Det krever en datamaskin som kjører Windows 7, 8, 8.1 eller 10, med høyttalere eller hodetelefoner, og en TWAIN- eller WIA-kompatibel skanner, noe som er tilfellet med de fleste skannere.
Hvis du får en melding fra Microsoft Defender under installasjonen, klikker du på 'Mer informasjon' og deretter på 'Kjør likevel' -knappen.
• ScanVox PI, kjører på Raspberry PI, og lar folk uten datamaskin ha en lesemaskin for 9590 (unntatt skanner og USB-høyttalere eller hodetelefoner, slik at du kan velge modell).Prisen inkluderer :
• Raspberry PI 400 (7450), datamaskin integrert i et kompakt 78-tastaturtastatur, med 1,8 GHz 64-biters ARM firekjerners prosessor, 4 GB LPDDR4-3200 RAM, wifi, bluetooth, dimensjoner 286 x 122 x 23 mm, 385 g  (i salg hos RaspberryPi.dk).
Når tastaturet er foran deg, finner du bak det, fra høyre til venstre, 1 40-pinners GPIO-port (1), 1 microSD-kortspor (2), 2 microHDMI-porter (3) (for tilkobling av en skjerm), 1 USB-C-port for strømadapter (4), 2 USB 3.0-porter (5), 1 USB 2.0-port (6), 1 Ethernet-port (7), 1 hakk for å legge til et tyverisystem fra Kensington (8).


• strømadapter (895), 5V/3A USB-C 15,3 W  (i salg hos RaspberryPi.dk).


• operativsystem med ScanVox (1245), på et SanDisk 16 GB microSD-kort, klasse 10, opp til 98 MB/s i lesing  (tilgjengelig på vår side).


For å unngå unødvendige kostnader, ber vi deg bestille Raspberry Pi 400 og strømadapteren direkte på det offisielle distributørens nettsted (se lenker ovenfor). Bevæp deg med tålmodighet fordi det allerede er et offer for suksess... og for pandemien, produktet er på lager i Frankrike til i det minste slutten av mars 2021 !
Faktisk har produsenten, Sony, blitt sterkt påvirket av helsekrisen og kan ikke sikre tilstrekkelig produksjon for å møte etterspørselen.
For microSD-kortet som inneholder operativsystemet med ScanVox, kan du forhåndsbestille det på nettstedet vårt ved å fylle ut følgende skjema :

REKKEFØLGE


Etternavn og fornavn

Adresse


Postnummer og by

Land

E-post


(microSD-kort :  1245,  frakt :  156,  TOTAL :  1401)

 

(vi vil varsle deg via e-post så snart produktet er tilgjengelig -i mars 2021- slik at du kan fullføre bestillingen din)

Når du har mottatt Raspberry PI 400, setter du inn microSD-kortet vårt i sporet som er gitt for dette formålet. Koble adapteren til bringebæret og deretter til strøm. Koble også skanneren og høyttalerne til USB-portene bak tastaturet. Start deretter datamaskinen ved å trykke F10-tasten (fjerde tast til venstre fra høyre ende av toppen av tastaturet).
Etter at systemet har startet opp, vil ScanVox varsle deg så snart det er i drift.
Veldig viktig :  trekk aldri ut Raspberry før du slår den av ved å trykke på F10-tasten igjen. Ellers kan du skade microSD-kortet.
 

BRUK

Når applikasjonen starter, ønsker ScanVox deg velkommen.
Du kan da kontrollere applikasjonen ganske enkelt, takket være de 4 piltastene på tastaturet.
Pilene opp og ned lar deg velge en programvarefunksjonalitet, venstre og høyre pil for å velge et av alternativene til den valgte funksjonaliteten.
Etter å ha valgt en funksjon med pilene opp og ned, uten noen handling fra din side innen 3 sekunder, informerer applikasjonen deg om alternativene som er tilgjengelige for denne funksjonen.
I tabellen nedenfor finner du et sammendrag av kommandoene som tilbys av ScanVox :

ALTERNATIV  
(venstre pil)
FUNKSJONALITETALTERNATIV  
(høyre pil)
forrige
fil
filneste
fil
slett
sikkerhetskopi
sikkerhetskopilage en
sikkerhetskopi
avbryt
skanning
skanningstart
skanning
pauselesingstart eller
fortsett
lesingen
dokumentets
start
dokumentdokumentets
slutt
forrige
ledd
leddneste
ledd
forrige
setning
setningneste
setning
forrige
linje
linjeneste
linje
forrige
ord
ordneste
ord
forrige
bokstav
bokstavneste
bokstav
senk
volumet
volum *øk
volumet
senk
hastigheten
hastighet *øk
hastigheten
forrige
stemme
stemme *neste
stemme
 
* ikke tilgjengelig i ScanVox +

Merknader :
• Du kan skanne flere sider etter hverandre. Programvaren varsler deg så snart den er ferdig med å skanne og analysere en side slik at du kan plassere dokumentet ditt på skanneren for å begynne å skanne en ny side.
• Du kan når som helst avbryte en pågående skanning ved å trykke på venstre pil.
• Du kan plassere et dokument på skanneren ved å reversere det: ScanVox vil automatisk flytte det i riktig retning.
• ScanVox oppdager skanneren automatisk, hvis du har flere eksterne enheter av denne typen, kobler du bare til den du ønsker for å bruke programvaren.
• Hvis ScanVox ikke oppdager noen kompatible skannere, mens skanneren fungerer korrekt med andre applikasjoner, er det absolutt at du bruker den generiske driveren for Windows 10, som derfor ikke er optimalisert for skanneren. Last ned driveren for enheten din fra produsentens nettsted og installer den på PCen.
• Hvis du ennå ikke er utstyrt med en skanner, trenger du ikke velge et avansert produkt...  Multifunksjonsskannere (skrivere-skannere, fra € 30) passer perfekt og er ofte billigere enn enkle skannere (fra € 60), fordi dette er de mest solgte produktene !
 

KONTAKT

For all informasjon, kan du kontakte oss på denne adressen :  contact@scanvox.org
Hvis du vil bli informert om nyheter, vennligst skriv inn e-postadressen din her :

NYHETSBREV


Programvaren som er designet i Frankrike, vennligst rapporter eventuelle oversettelsesfeil til oss...
 

© 2020-2021, ScanVox - Frankrike